SZÍNEZŐ E-KÖNYV – Varga Irén: Csodálatos kalocsai

3.400 Ft

A Csodálatos kalocsai letölthető színező könyvben 20 győnyörűen szép, szabad kézzel rajzolt, autentikus színezhető kalocsai mintát készítettem Neked.

A színezhető kalocsai mintákat letöltés után többször is kinyomtathatod, így nem kell aggódnod, ha elsőre nem az elképzelésed szerint sikerült a színezés, illetve más alapanyagokat és színezhési technikákat is ki tudsz próbálni.

Leírás

A Csodálatos kalocsai – Színezőkönyv egy letölthető E-könyv!

Ha szeretnél kiszállni a mindennapok mókuskerekéből és félre vonulni egyszinezokonyv-pdf csendes zugba, ahol színes ceruzát fogva elmerülhetsz az alkotás örömében, akkor Neked való ez a letölthető színező könyv, akár felnőtt, akár gyermek vagy.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd megőrizni és ápolni a magyar népművészet egyik csodálatos kincsét, a kalocsai minták varázslatos világát, akkor szintén sok szeretettel ajánlom Neked ezt a PDF formátumú könyvet.

A színező e-könyvet letöltés után az Adobe Acrobat Reader DC ingyenes PDF megtekintővel tudod olvasni, illetve nyomtatni, melyet az alábbi linkre kattintva tudsz ingyenesen elérni.

Adobe Acrobat Reader DC ingyenes PDF dokumentum megtekintő

Mit találsz az e-könyvben letöltés után?

 • Címlap
 • Színezési információk a kalocsai minták hagyományőrző színezésére
 • 20 db szabadkézzel rajzolt csodálatosan szép színezhető kalocsai minta, melyeket az alábbiakban láthatsz

szinezo-konyv-pdfMilyen alapanyagokra nyomtathatod a letöltött színezhető kalocsai mintákat?

 • fehér és színes nyomtató papír
 • fehér és színes rajzlap
 • fehér és színes kartonlap
 • fehér és színes akvarell papír
 • fehér és színes textil

nyomtathato-szinezokonyvAz nyomtatható felületek lehetősége számtalan, szinte bármire kinyomtathatod a színezhető kalocsai mintákat!

Ha szeretnél egy mintának színes hátteret adni, akkor színes felületre is nyomtathatod, így nem muszáj az általad elképzelt hátteret kiszínezned, megfestened.

A kalocsai minta páldául gyünyörűen mutat fekete háttéren is.

Milyen eszközökkel színezheted, festheted a letöltött színezhető kalocsai mintákat?

 • színes ceruzakalocsai-nyomtathato-szinezokonyv
 • akvarell ceruza
 • tűfilc
 • zsírkréta
 • vízfesték
 • akvarell festék
 • akril festék

… és még sorolhatnám. Én személy szerint tűfilccel szeretek legjobban színezni, mert valami csodálatos a kiszínezett végeredmény. Az oldalon található képek színezését is tűfilccel készítettem. Próbálj ki Te is többféle színező eszközt, és találd meg a számodra tökéleteset!

Fontos műszaki inromációk

Miután megvásároltad a letölthető színezőkonyvet, a “Fiókom” menüpontban található “Downloads” opciót megnyitva tudod letölteni a linket, illetve emailban is elküldjük neked.

Letöltés után feltétlenül őrizd meg a kalocsai színező oldalakat valahol a számítógépeden, lehetőleg egy olyan helyen, ahol emlékezni fogsz rá. Javaslom, biztonsági másolatot is készíts a fájlról egy pendrive-ra, vagy egy külső merevlemezre!

Felhívom a figyelmed, hogy nem kapsz semmilyen papír alapú nyomtatott terméket! Amit kapsz, az egy digitális PDF fájl, amely tartalmazza a Csodálatos kalocsai Színezőkönyv oldalait, ezért a nyomtatáshoz szükséges egy otthoni nyomtató, illetve a már fentebb említett Adobe Reader alkalmazás is.

A letöltött fájl mérete 7,64 MB, ezáltal a képek kiváló minőségű nyomtatása biztosított. Ha lassú az internetkapcsolatod, készüljél fel arra, hogy esetleg néhány percig is eltarthat a letöltés!  A legjobb minőségű nyomtatáshoz a “Photo beállítás”-ra állítsd a nyomtatót!

Szerzői jogi nyilatkozat és Felhasználási feltételek

A Csodálatos kalocsai színező e-könyv, valamint a benne található képek szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért kizárólag személyes célokra használható fel! Kereskedelmi célú használatához előzetes engedély kérés nélkül semmilyen formában nem járulok hozzá!

Nem vagy jogosult a letöltött fájlt és a benne található képeket másokkal megosztani, illetve eladni, bármilyen módon terjeszteni  (ebbe beletartozik a képekrőlről készített kézimunka is).

A vásárlás ezen színező oldalak Felhasználási feltételeinek elfogadásának minősül. Köszönöm!

csodalatos-kalocsai-nepmuveszeti-letoltheto-szinezo

Jó színezést és kellemes kikapcsolódást kívánok!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SZÍNEZŐ E-KÖNYV – Varga Irén: Csodálatos kalocsai” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .